wie

Greens International is in 1999 opgericht door Yvon van der Voort en in de loop der jaren uitgegroeid tot ‘wegwijzer in duurzaamheid’. Yvon werkte eerder voor diverse grote adviesbureaus zoals KEMA, SPM en ERM en opereert vanuit een passie voor milieu- en projectmanagement voor bedrijfsleven en overheden.

Yvon van der Voort is een enthousiaste en bevlogen adviseur. Zij werkt doelgericht aan een resultaat waar de klant echt wat aan heeft. De grootste uitdaging ziet ze in het zoeken naar praktische oplossingen en systemen met toegevoegde waarde voor alle gebruikers. Een project is voor Yvon succesvol als de klant tevreden is, er goed is samengewerkt en zowel de klant als de adviseurs wat geleerd hebben. Communicatie en het bouwen van bruggen is daarbij haar sterkte kant.

Sinds begin jaren negentig verzorgt Yvon projecten op gebied van milieu, arbo en kwaliteit, alle aspecten die onderdeel uitmaken van duurzaam ondernemen. Door bundeling van haar deelspecialisaties kan ze complete duurzaamheidsprojecten verzorgen. Daar waar specifieke kennis nodig is, als klankbord of bij grote projecten, wordt gebruik gemaakt van een groot netwerk met specialistische adviseurs op verschillende vakgebieden. Het projectteam werkt vervolgens samen onder de naam Greens International.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en doelmatige aanpak. De aanwezige kennis en ervaring staan garant voor een advies of werkwijze op maat met een concrete, toegevoegde waarde voor uw organisatie.

Meer lezen? Lees het artikel uit het Business Special Zederik.

CV Bekijk CV van Yvon van der Voort (PDF) of het profiel op LinkedIn.

print deze pagina

projecten
SCCM wet- en
regelgeving

lees meer ...